Minőségi hallókészülékek Svájcból

Bemutatkozás - Yarus Trade Kft, a svájci Bernafon hallókészülékek hazai forgalmazója

A Yarus Trade Kft. egy teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, mely elsősorban a nagyothalló, hallássérült emberek életminőségén igyekszik javítani - 2001 óta. Cégünk a több, mint 6 évtizedes tapasztalattal bíró - kutatásban és hallókészülék fejlesztésben élen járó - svájci Bernafon hallókészülékek hazai forgalmazója. Üzleteinkben, partnereinknél és a kiemelt kórházakban is elérhető a teljes hallókészülék választék.

A Bernafon küldetése

1946 óta olyan minőségi hallókészülékek fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik a nehezen halló emberek számára a valódi hallás élményét. Svájci mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek. A Bernafon képviselői és munkatársai több, mint 70 országban követik célunkat abban, hogy segítsenek újra korlátok nélkül kommunikálni a hallássérült embereknek. 

A svájci Bernafon hallókészülékek magyarországi forgalmazója:
Yarus Trade Kft · 1193 Budapest, Víztorony u. 20. III. em · Tel.: +36 1 280 3044 · Fax: +36 1 280 3044 · info|@|bernafon.hu