Minőségi hallókészülékek Svájcból

Sikertörténetek

Bernafon hallókészülék viselők pozitív élménybeszámolói


Max Meyers, Ausztrália
Hallókészülék? Na, azt már nem! - Mondtam, pedig a repülőtéren eltöltött hosszú évek tönkretették a hallásomat. Igen, tudtam. De nem akartam azt az izét bedugni a fülembe, csak azért, mert mások szerint azt kellene tennem. Végül is mi bajom lehet, ha nem hallok? Túl sok olyan embert láttam magam körül, akik bajlódtak a hallókészülékükkel. Nyomogatták, állítgatták, kivették, betették... Nem bírtam elviselni a sípolásukat! De végül aztán beadtam a derekamat, és kipróbáltam a legjobbat... a Bernafon Véritét! Nem tartott néhány óránál tovább, hogy belássam, milyen ostoba is voltam, hogy megfosztottam magam a hallás élményétől! Ezek a kis kütyük megváltoztatták az életemet! És... nincs bajlódás, nyomogatás, állítgatás, valahányszor megváltozik a hangkörnyezet. Semmi sípolás. Annyira parányiak és diszkrétek, hogy alig lehet őket észrevenni. És... mindent meghallok velük. Mindig. Azt hiszem, felnőttem egy kicsit!


Paul Motz, Kanada
Kivételesen jó hallókészüléknek tartom a Véritét. A kellemes viselettől a hosszú elemélettartamig az összes tulajdonságát mintha csak nekem találták volna ki! Az emberek el sem hiszik, hogy hallókészüléket viselek. Öröm olyan hallókészüléket használni, amit nem kell állandóan a változó környezethez igazítani. A Vérité a természetes hallás érzetét kelti. Az első pillanattól kezdve, ahogy elkezdtem használni, úgy éreztem, nem csak egyszerűen javítja a hallásomat, hanem helyreállítja azt. Egyáltalán nem lehet érezni, hogy a hallókészülék változtatgatja a hangját. Számomra a Vérité a legkönnyebben kezelhető hallókészülék, amit valaha is használtam. Ráadásul a távirányítóval szabályozható nagyszerű tulajdonságokkal annyira az életstílusomhoz igazíthatom a hallókészülék működését, mint semmilyen más hallókészülékét. Olyan helyen élek, ahol tilos autóvezetés közben mobiltelefonálni. A Vérité Bluetooth-képes távirányítójával ez sem probléma többé.


Loredana Perasso, Olaszország
Még csak egy hete viselem az új Bernafon hallókészülékemet, és máris rengeteg pozitív élményről tudok beszámolni. Más hallókészülékekhez képest sokkal élethűbb, természetesebb hangja van. Nem okoz problémát szabadban a szélzaj, de a zárt térben való hallás sem. Azt is észrevettem, hogy napozás közben, ha oldalra fordítom a fejemet, nem sípol a hallókészülékem. Az otthoni, jól ismert hangok is egy kicsit másképp hangzanak ezzel az új hallókészülékkel. A piacon, nagy tömegben is megbirkóztam a zsivajjal a hallókészülékem segítségével. Nem fedték el egymást a hangok, és más problémák sem akadtak. Ma merültek ki az elemek, az egyik 2 órával tovább tartott, mint a másik. Nyolc teljes napig bírták! Mindenkit lenyűgözött, hogy milyen észrevétlen maradt a többi hallókészülékemhez képest.


Doug Kershaw, USA
A színpadi hangos zenének köszönhetően a hallásom fokozatosan tönkrement. Hallókészülék nélkül nem hallom a zenét, amit játszom, és a beszédmegértés is nehézséget okoz. A Brite-tal ugyanúgy hallok, mint azelőtt. Annyira közel áll a természetes hangzáshoz!
Prof. Urs Schatzmann, Svájc
A Brite a régebbi hallókészülékekhez képest számos előnnyel rendelkezik.
Ilyen például a távirányító, legyen szó hangerőszabályzásról vagy programváltásról, de ide sorolom a hosszabb elemélettartamot is.