Minőségi hallókészülékek Svájcból

Hatékony hangzás - Személyre szabhatóság


Nagyon fontosnak tartjuk az egyéni igények kiszolgálását. Ugyanarra a hallásgörbére sem lehet ugyanazt a készüléket ugyanúgy illeszteni, mert minden ember más és más. A svájci Bernafon hallókészülékek ezért a személyre szabható tulajdonságok szinte végtelen számú kombinációját kínálják.


Vezeték nélküli kapcsolódás

Fedezze fel a Bernafon legújabb vezeték nélküli kiegészítőinek teljes tárházát. A SoundGate mikrofon egy könnyű és diszkrét eszköz, mely további előnyökhöz juttatja használóját, amikor zajban, vagy nagy távolságból kell megértenie a beszélőt. Számos Bluetooth® berendezést szabályozhat a SoundGate alkalmazással a SoundGate 3 eszközön keresztül okostelefonjával is.


Élőzene és Mozi program

Az Élőzene és Mozi programok megemelik a zenei hangok bejövő jelszintjének legfelső határát. A jelszint szükségtelen korlátozásának elkerülésével a zene dinamikai tartománya megmarad. Ez a hangok pontosabb visszaadását eredményezi, így a zene természetesebbnek hangzik.


Nyelvspecifikus célértékek

A világ nyelvei között számos eltérés található, melyeket a hallókészülék illesztési szabályok nem igazán vesznek számításba. A Nyelvspecifikus célértékek egy új eszköz, melynek segítségével a világ nyelvei közül 177-hez kínál finombeállítási lehetőséget. Akalmazásával csökkennek a finomhangolási igények, és nő a beszédértés. A nyelvspecifikus erősítés beállításoknak az illesztési célértékekhez való alkalmazását úgy alkották meg, hogy a beszédnek azokat az alkotóelemeit hangsúlyozza, amelyek az egyes nyelvi csoportok számára fontosak. A nyelvspecifikus célértékek az összes Channelfree™ készülékben elérhetők.


REMfit

Az ún. valós fül mérésen alapuló illesztés kombinálja az első illesztés és a mérés eredményeit egy korszerű algoritmusban. Ezzel lehetőség van a felhasználó igényeinek megfelelő, eredményes és gyors beállításra, úgyhogy kevesebb alkalommal szükséges a szakember-nagyothalló találkozás. Különösen nagy jelentősége van ennek a gyermek illesztések során, ahol a visszajelzések kevésbé egzaktak és megbízhatók.