Minőségi hallókészülékek Svájcból

SPIRAflex univerzális nyitott illesztési rendszer

Használatával megakadályozható a dugultságérzés kialakulása, higiénikusabb, mert biztosítja a hallójárat folyamatos szellőzését. Mindezeknek köszönhetően - a hagyományos fülillesztékekkel összehasonlítva - kényelmesebb viseletet, esztétikai szempontból pedig sokkal diszkrétebb megjelenést eredményez.


A SPIRAflex rendszer minden - nyitott ilesztésre alkalmas - Bernafon hallókészülékkel kompatibilis. A rendszer három fő alkotóelemből épül fel:


1. SPIRAflex adapter:

A SPIRAflex rendszer sarkalatos pontja az adapter. Ez köti össze a hallókészüléket a csővel. Ez az innovatív adapter teszi a SPIRAflex rendszert egyedivé és kényelmessé.


2. SPIRAflex hangvezető cső:

Az előre meghajlított SPIRAflex hangvezető csövet az adapterre kell pattintani. Kétféle átmérőjű hangvezető cső létezik, 0,9 mm-es, és az erősebb hallókészülékekhez 1,3 mm-es.


3. Végződések:

A maximális akusztikai teljesítmény, és a kényelmes viselet biztosítására a Bernafon többféle végződést ajánl, melyek az OASIS illesztőszoftverből kiválaszthatóak: nyílt ernyő, tulipán ernyő, hallójárati vég, hallójárati illeszték.

Az első hallókészülék viselőknek, enyhe-közepes sísánc görbéjű hallásveszteségre a 0,9 mm átmérőjű SPIRAflex vékony csövet ajánljuk.

5-10 dB-lel több erősítést érhetünk el, ha az 1,3 mm átmérőjű SPIRAflex csövet választjuk, mely még mindig elég vékony ahhoz, hogy a súlyosabb hallásveszteséggel rendelkező páciensek számára is esztétikus megoldással szolgáljon.

A közepes és súlyos, egyenletes hallásveszteségű pácienseknek továbbra is rendelkezésre áll a hagyományos könyök az összes Bernafon típushoz.   


Jó hír, hogy a SPIRAflex vékony csövek és ernyők kényelme és diszkréciója már elérhető a nagy- és súlyos fokú halláscsökkenéssel rendelkezők számára is!

A nagyteljesítményű ernyőkkel lehetővé válik a nagy– és súlyos fokú nagyothallók SpiraFlex rendszerrel történő ellátása is.